Birim Dışı Uygulama (Staj)

STAJ DUYURUSU!

STAJ SONRASI BÖLÜME TESLİM EDİLECEK BELGELER

• Staj defterleri
  • Staj defteri teslim formu
  • 2 sayfalık özet
  • Kapalı zarfta staj değerlendirme formu (zarfın kapatılan kısmı mühürlü/kaşeli ve imzalı olacak)
  • Tüm belgelerin 20 Ekim 2020 tarihine kadar Arş. Gör. Dilayda Soylu Pekpostalcı’ya (Dilayda Soylu PEKPOSTALCI’ya ulaşamamanız halinde Arş. Gör. Gökçen ARSLAN’a) teslim etmeniz gerekmektedir.
  • Staj defterlerine Fakültemiz 2. katta bulunan Mali İşler Bürosunda puantaj kaşesi ve vesikalık fotoğrafın üzerine mühür yaptırılmalıdır.
  • Staj defterinin ilk sayfasında kaşe ve imza, her sayfasında sorumlu mühendis imzası olmalıdır.
  • Staj defterleriniz, ilgili Araştırma Görevlilerinin kontrolünden sonra elden teslim alınacaktır.
  • Antalya’ya gelemeyenler, Antalya’da bulunan bir arkadaşı vasıtasıyla bu işlemleri yapabilir. İlgili Araştırma Görevlileri odasında bulunmadığında defterlerinizi kapının altından atmayınız! Defterlerin mutlaka kontrol edilerek alınması gerekmektedir.
  • Staj değerlendirme formu ve Staj teslim formu Bölümümüz web sayfasında staj duyuruları başlığı altında mevcuttur.
  • Staj başvuru evraklarınızı 2 nüsha olarak eksiksiz doldurarak, (örnek jpg formda gösterilen adımlar izlenerek) fotoğraflı bir şekilde kendiniz veya Antalya’da bulunan bir arkadaşınız vasıtasıyla onaylatma işlemlerini yapabilirsiniz. (Resmi Kurumda staj yapacak olan öğrenciler ayrıca Fakültemizin Mali İşlerinden staj yapılacak kuruma hitaben üst yazı alacak. Ekte mevcuttur.)

Staj başvuru evrakınızı fotoğraflı ve doldurulmuş bir şekilde önce staj yapacağınız firmaya imzalatmanız/onaylatmanız gerekmektedir. Sonra Bölümümüz Staj Komisyonu Üyelerinden (Doç. Dr. Bekir AKGÖZ, Doç. Dr. Rıfat TÜR ve Doç. Dr. Sevil KÖFTECİ) birine imzalatmanız gerekmektedir.

En son Fakülte Sekreterine (Oktay AKDOĞAN’a) imzalatılarak, bir nüshası öğrenci tarafından staja başladıktan itibaren işletmeye teslim edilir. Diğer nüsha ise Fakültemiz Mali İşler bürosuna en erken staja başlanacak tarihten 20 gün öncesine kadar teslim edilir. Staj Başvurularınızı yapmadan Genel Bilgi, Sık Sorulan Sorular ve Bölümümüz Birim Dışı Yönerge dosyalarını mutlaka okumalısınız.

1. Staj basvuru formu
  2. Staj işyeri değerlendirme formu